Amrein Ildikó

 

 

 

 

aromaterapeuta
illóolaj lepárló

+36205098490

 


Első találkozásom a valódi illatokkal több mint 10 éve egy előadáson történt. Ott megpecsételődött a sorsom, az illatok, egészen pontosan az illóolajok szerelmese lettem.
Szerettem volna mindent tudni róluk: miből állnak, mire lehet használni őket, hogyan hatnak – így elkezdtem újra tanulni. Pedagógus, művelődésszervező, turizmus szervező végzettségem mellett 2014-ben okleveles aromaterapeuta képesítést szereztem, majd holisztikus aromaterápiát, fitoterápiát tanultam.

2015-től alkalmam nyílt más módon is megismerni az aromás növények világát. Saját termesztésű növényekből egy kézműves manufaktúrában illóolajat desztillálunk.

Minden természetes olaj mögött egy-egy történet rejlik!
Az illóolajok testre és lélekre ható gyógyító energiáján túl megtapasztaltam azt is, hogy mennyi munka, türelem, gondoskodás, alázat és szeretet szükséges ahhoz, hogy a kis magokból növény, majd egy üvegcsébe zárt teljesen egyedi illat megszülethessen. Azóta a gyógynövények a kertemben, az illóolajok, a virágvizek a mindennapjaimban folyamatosan jelen vannak.

Szeretném, ha minél többen átélhetnék az illatok varázsát és biztonságos módon használni is tudnák őket szépségük, egészségük megőrzésében!
Előadásaimon beszélgetünk az aromaterápiáról, a látványlepárlások során bemutatom az illóolaj születésének csodáját. Tiszta, természetes aromavizeket, illóolajokat, illatkeverékeket készítek.

 

      

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink