Bemutatkozunk

A hagyományos kézműves foglalkozások, mint fafaragó, fazekas, népművész, iparművész mellett ma már szintén  az érdeklődés középpontjába kerülnek azok a természetközeli szemléletű emberek, akik zöldség-gyümölcs, gyógynövények feldolgozásával, méhészettel, borászattal, tejtermékek készítésével foglalkoznak, mint ahogy mi is.

A Hetényi KézMűhely a hosszúhetényi Önkormányzat támogatásával olyan programokat kíván megvalósítani, melyek célja a kézműves kultúra megismertetése és átörökítése a jövő nemzedék számára.

Termékeink olyan helyi értékeket képviselnek, melyek mögött magas szintű szakmai tapasztalat és tudás áll. Ezt a kincset szeretnénk átadni kézműves foglalkozásainkon, alkotótáborainkban.

Szívvel-lélekkel, gondos kezekkel készített alkotásainkat, termékeinket (horgolt ékszerek, kerámiák, dísztárgyak, festett fatáblák, faliképek, kézműves pólók, bútorok, különféle mézek, méhészeti termékek, aszalványok, élő sütemények, aromavizek, illóolajok) azoknak kínáljuk, akik keresik a helyi termékeket, értékelik az egyediséget, a tiszta, egészséges élelmiszereket.
Bemutatóink, rendezvényeink csapatunk összehangolt, egymást kiegészítő munkája révén igen sikeresek, mert közös a célunk. Mindannyian fontosnak tartjuk, hogy a velünk kapcsolatba kerülők pozitív élményekkel gazdagodva vissza-visszatérjenek hozzánk. Pihenjenek, töltődjenek, alkossanak itt a Hármas-hegy és a Zengő völgyében fekvő csodaszép településen, Hosszúhetényben.

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink