Mesetábor - 2021. június 28-től július 2-ig

Időutazás a mesék birodalmába, avagy: indul a nagy kaland

 


Azt beszélik, hogy a Zengő hegy tetején réges-régen egy vár állott. Ennek a várnak a királya bizony nagyon beteg, elesett öregember volt. Az udvari orvosok, kuruzslók hitegették, bizonygatták, hogy csak úgy gyógyulhat meg a beteg, ha iszik az élet vizéből. Ezért a király kihírdette, hogy aki megszerzi és elhozza neki az élet vizét, azt búsásan megjutalmazza….

E régi mesének járunk utána, melyben a király elrejtett titkos recepjét kutatjuk, felelevenítve és átélve régmúlt idők hétpróbáit.

Fantázia, kreativítás, kihívás és csapatmunka, ez jellemzi majd azt az 5 napot, melyet nálunk tölthetnek azok a gyerekek, akik szeretnek kirándulni a természetben,

kedvelik az izgalmas feladatokat és van kedvük megfejteni a múlt meséjét, kedvet éreznek ahhoz, hogy együtt építsünk manóvárat és tündérlakot erdei barátainknak, szívesen megismerkednek a pataklakókkal, van kedvük kézműveskedni, szeretnek tábortűz mellett történetet továbbszőni, énekelni, táncolni.
Gyertek közénk és töltsünk el együtt egy izgalmas, kalandos hetet, barangoljunk és játszunk együtt a Zengő hegy óriás fái között!

A tábor időpontja: 2021. június 28-től július 2-ig 5 napon át tart. 

Minden nap háromszor étkezünk. Lesz tízórai, kétfogásos meleg ebéd és uzsonna.

A tábor térítési díja: 27.000,-Ft/fő, melyet a Takarék Banknál vezetett 50800616-15654193 számla számra kérem utalni a tábor megkezdése előtt 30 nappal. A közlemény rovatba kérem feltüntetni a Mesetábor megnevezést. Testvéredvezmény esetén 25.000,-Ft/fő  

Jelentezési lap letölthető itt.

Ktöltés után kérjük küldjék el az info@kezmuhely.hu email címre!                               

A táborok ideje alatt 1 fő táborvezető,  2 fő táborfelügyelő és önkéntesek vigyáznak a gyerekekre. A foglalkozásokat szakképzett pedagógusok, illetve szakmai vezetők tartják.

A táborvezető elérhetősége: 06302811102 Garamváriné Csanálosi Andrea, e-mail cím:info@kezmuhely.hu          

 

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink